Vagyonvédelmi szaktanácsadásSecurity Management

Vagyonvédelmi  szaktanácsadás / Szakmai kontroll
Független vagyonvédelmi szaktanácsadással állunk rendelkezésére speciális biztonsággal kapcsolatos kérdésekben, illetve független biztonsági tanácsadói véleményt biztosítunk.

Tovább

Security Menedzsment szolgáltatásunkkal támogatjuk azon vállalatok működését, ahol nincs saját biztonsági szakértő.

Tovább

Tevékenységek mérése


A megbízó cég területén végrehajtott tevékenységek mérésére ajánljuk testreszabott (objektumra szabott) veszély- és kockázatelemzésünket, valamint objektum specifikus vagyonvédelmi audit szolgáltatásunkat.

Tovább

Szabályzórendszerek kidolgozása


Minden vállalatnak szüksége van átfogó, írott biztonsági szabályzatokra legyen szó vagyonvédelemről, tűzvédelemről, vagy akár munkavédelemről. Szakértőink akár teljes komplexitásukban, vagy igény szerint részelemeiben elkészítik azt, vagy frissítik a már meglevő szabályzatokat.

Tovább

Biztonsági tervezés


Objektuma fizikai és elektronikus vagyonvédelmi rendszerének megtervezése. Vonjon be minket még az építési munkálatokat megelőzően, a tervezési szakaszban. Együtt dolgozunk építészeivel, hogy segítsünk olyan épületet tervezni amely biztonságos és vagyonvédelmi szempontból költséghatékonyan üzemeltethető.

Tovább

Hatékonyságnövelés


Hatékonyságnövelési szolgáltatásunk keretében meghatározzuk és kiértékeljük a magas kockázati tényezőt jelentő folyamatokat. Költséghatékony megoldásokkal segítjük elő a hatékonyabb működést.

Tovább

Szakmai képzések


Fejlesztő tréning programok és tudatos biztonsági szemléletre nevelő tréning a dolgozóknak és a menedzsmentnek egyaránt. Speciális tréningeket tartunk facility menedzsereknek, biztonsági rendszer kezelőknek, HR szakértőknek és mindazon munkatársaknak, aki érintettek a biztonsági folyamatokban.

Tovább

AEO-Vagyonvédelem

AEO
A Flott Expert segít az AEO felkészülésben, és minden vagyonvédelmet érintő terület megfelelő szinten történő felkészítésében.

Tovább

Biztonsági HR tanácsadás


A „Flott Expert” segít kiválasztani a szakmailag legkvalifikáltabb és legfelkészültebb jelöltet. Elvégezzük Önöknek a vagyonvédelmi vezetők felvételi előszűrését és a szükséges kompetenciamérést is.

Tovább