Mivel a biztonság rendkívül érzékeny terület, ezért megbízásaink jellege megköveteli, hogy munkánkat a legmagasabb fokú titoktartás mellett végezzük. Minden a megbízással összefüggő információt, biztonságra vonatkozó szakutasítást, intézkedést, szabályozót, a megbízóink működésére, szervezetére vonatkozó adatot, dokumentumot szigorúan bizalmasan kezelünk.

Munkatársaink munkaidejük jelentős részét annak szentelik, hogy a megtalálják a legoptimálisabb megoldásokat a megbízóink problémáira, ehhez meg kell, hogy ismerjék a vállatuk működését érintő bizalmas adatokat, információkat.

  • A Flott Expert Kft. tagjai bizalmasan – harmadik személy által nem hozzáférhetően – kezelnek minden a megbízóhoz kapcsolódó információt.
  • Tagjaink nem tesznek szert személyes, gazdasági vagy más előnyre a megbízóktól kapott belső információk alapján.
  • Biztonsági tanácsadóink soha nem fogadnak el, és nem fizetnek jutalékot vagy egyéb közvetítői díjat más szolgáltatónak.
  • Tanácsadóink mindig a lehető legköltséghatékonyabb és egyben a legoptimálisabb megoldást javasolják.

A Flott Expert Kft. nem vesz fel jutalékot, közvetítői díjat, vagy egyéb nagyobb értékű kompenzációt más szolgáltatótól azért, hogy szakmai tanácsadása során azok szolgáltatását, vagy eszközeit javasolja megbízói részére.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>