A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Flott Expert Kft. partnerkapcsolati együttműködésének keretében, a Flott Expert munkatársai előadásokkal és gyakorlati, helyszíni bemutatókkal segítik az Egyetem diákjainak tanulmányait. Kifejezetten fontosnak tartjuk, hogy a diákok ne csak iskolapadban elsajátított tanulmányok alapján kezdjék el majd a szakmai munkát, hanem tapasztalatainkat megosztva és szemléltetve jussanak olyan információkhoz, melyek segítik majd őket a valós helyzetekben történő megfelelésben és a jó döntések meghozatalában.

Annak köszönhetően, hogy a Flott Expert számos nagyvállalatnál lát el biztonsági igazgatói szerepkört, lehetősége nyílik a diákoknak ezen objektumok látogatására, az ott felépített vagyonvédelmi rendszerek – a héjvédelmi megoldásoktól egészen az anyag és árumozgatási folyamatok megfelelő szabályzásáig – működésének és a kapcsolódó kockázati tényezőinek megismerésére.

Lehetőséget biztosítunk a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanulóinak, hogy a szükséges gyakorlati idejüket a Flott Expert Kft.-nél töltsék el, ezzel segítvén őket szakmai tapasztalatok gyűjtéséhez, továbbá az Egyetem elvégzése után a diákoknak lehetősége van a Flott Expert csapatába bekerülni és azt már munkavállalóként erősíteni.   

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>