A jelenlegi piac ismerete és megfelelő szakmai tapasztalati háttér nélkül igen nehéz a helyes biztonsági döntések meghozatala. A Flott Expert Független Tanácsadó Kft. azzal a céllal jött létre, hogy objektív és független tanácsadói szolgáltatásaival a megbízóit pártatlanul segítse a döntéshozatalban és a vállalati biztonsági célkitűzések elérésében.

 

A Flott Expert Kft. budapesti székhelyű, de földrajzi határok nélkül, Magyarországon belül országosan szolgálja megbízóit a biztonságukat érintő egyedülálló projekt-szolgáltatásaival. Biztonsági tanácsadóink szakszerű segítséget nyújtanak a biztonsági kockázatok felmérésében, kezelésében és a komplex biztonság optimalizálásában. Célunk, olyan megoldások kidolgozása, amelyek biztos eredménnyel megszüntetik az elhárítható kockázatokat és károkat.

 

Független biztonsági tanácsadó cégként, érdekünk nem az ismerős, hanem a legmegfelelőbb ajánlása. A Flott Expert Kft. és szaktanácsadói nem állnak kapcsolatban vagyonvédelmi berendezéseket gyártó, vagy forgalmazó cégekkel, és nem profitálnak semmilyen módon a megbízói által választott vagyonvédelmi beszállítók, illetve vállalkozások bevételeiből sem. Elsődleges célunk, megbízóink személyének, vagyonának védelme, és minden meglévő erőforrás felhasználásával, a beszállítók, a munkavállalók, és ezáltal ügyfeleink hozzásegítése a legmagasabb biztonsági szint eléréséhez.

 

Teljeskörű biztonsági tanácsadó szolgáltatásunk kiterjed a meglévő biztonsági intézkedések elemzésétől, értékelésétől kezdve, a hatékonyságnövelésen át, a jobbító javaslatok nyújtásáig, valamint a bevezetésre kerülő „Best Practice” gyakorlatok megvalósításának ellenőrzéséig.

A biztonságot a maga komplexitásában kezeljük, de részegységként vállaljuk olyan új rendszerek, szabályozók, irányelvek és eljárások kidolgozását is, amelyek biztosítják a szakmailag szükséges biztonsági szint elérését.

 

Tanácsadóink együttesen több mint 100 év szakmai tapasztalati háttérrel rendelkeznek a vagyonvédelem, tűzvédelem és munkavédelem területén. Ezt a tudást független szakértelemmel az egyedi biztonsági követelményekkel összhangban, személyre szabottan a hatékonyságnövelést és költségcsökkentést mindenkor szem előtt tartva biztosítjuk megbízóink számára. Az időszakonként felmerülő problémák „azonnali” kezelése egy-egy adott hiányosságot megszüntethet, de kizárólag a komplexitásban és rendszerben való gondolkodás a teljes biztonság növelésének hathatós útja.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>