Költséghatékony megoldás:

 

  • Mert reális megoldásokban találjuk meg a biztonság, a megfelelőség, a szervezeti kultúra, az egyedi követelmények és a költségek egyensúlyát.
  • Mert költségeket takaríthat meg, miközben eredményességét növeli.

Független tanácsadás:

 

  • Mert a tanácsadásunk kizárólag az Ön egyéni igényeinek megértésén és azok kiszolgálásán alapul és a biztonság megteremtésére irányul.
  • Mert mindenféle érdek nélkül – kivülállóként – értékeljük ki az egyes védelmi szakterületekről az Önnel szeződött szolgáltatók teljesítéményét.

 

A független biztonsági szakértő főbb ismérvei:

 

  • Napjainkban igen nagy a kínálat a biztonságtechnikai eszközök, és az általános biztonsággal kapcsolatos védelmi szolgáltatások terén.

Mi a különbség egy független biztonsági szakértő társulás és egy vagyonvédelmi szolgáltatást, vagy biztonságtechnikai termékeket értékesítő vállalkozás között?

  • A független biztonsági tanácsadó olyan szakértő, aki úgy ad megbízói részére védelemre vonatkozó tanácsot, mint ahogy pénzügyi tanácsot a kapnak a könyvelőiktől, jogorvoslatot az ügyvédeiktől, egészségügyi segítséget az orvosuktól. Biztonsági tanácsadóink vagyonvédelmi megoldásokat nyújtanak a legkülönfélébb esetekre is, a biztonságot érintő kérdések bármely szegmensében. Segítenek megbízóinknak a vagyonvédelmi beszállítóik koordinálásában és biztosítják az objektumaik biztonsági szintjének fejlődését, naprakészségét és annak költséghatékony fenntartását. A “Flott Expert” szolgáltatása munkatársai képzettségére épít.
  • Egy jól képzett független biztonsági szaktanácsadó rendelkezik a szükséges szakértelemmel és tapasztalattal – projekt menedzsment, jó tárgyalókészség, nyomozói és vizsgálati hozzáértés, gyakorlat a szakmai jelentések készítésében, prezentálási képesség, stb. – ahhoz, hogy sikeresen teljesítse a tanácsadói megbízásait. Tanácsadóink, ezen tudásukat nem vagyonvédelmi eszközök, illetve termékek, vagy vagyonőri szolgálat értékesítésére fordítják, hanem ügyfeleink egyedi érdekeit figyelembe véve teszik meg biztonsági javaslataikat, anélkül, hogy egy konkrét szolgáltató termékét, vagy szolgáltatását adnák el a tanácsadás keretében. Tanácsadóink mindig ügyelnek arra, hogy elkerüljék az esetleges érdekellentéteket, nem állnak jogi kapcsolatban olyan vállalkozással, amely vagyonvédelmi rendszereket, termékeket gyárt, értékesít, vagy telepít, illetve olyan szolgáltatóval sem, amely őrzési szolgáltatást nyújt, továbbá érdekeltségük sincs semmilyen hasonló vállalkozásban.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>