Társulásunk függetlenségének a lényege, hogy semmilyen érdekeltségünk nincs más biztonsági beszállítóknál, nem vagyunk jelen sem az élőerős, sem a biztonságtechnikai vagyonvédelmi piacon, kizárólag tanácsadási tevékenységgel foglalkozunk. Függetlenségünknek köszönhetően, szakmai tanácsadásunk során annak objektivitását megőrizzük, a szerződött biztonsági szolgáltató számára nem jelentünk konkurenciát.

Széleskörű tapasztalattal rendelkező biztonsági szakértő tanácsadóink, megbízóink egyedi igényei alapján, teljes mértékű szakmai objektivitással teljesítik megbízásainkat. Bérrendszerük, juttatásaik nem a megbízónak nyújtott tanácsadás típusának, vagy az adott ügylet nagyságának függvénye.

Egy gondolat a “Függetlenségünk” -hoz

 • 2015-12-12 at 20:38
  Permalink

  Tisztelt Flott Expert!

  Okleveles biztonságtechnikai mérnökként, munkavédelmi szakmérnökként már évekkel ezelőtt nekem is eszembe jutott a független biztonsági tanácsadói szolgáltatás. Sőt, az MSC diplomám is ehhez a szolgáltatáshoz, a független tanácsadáshoz kapcsolódott valamilyen szinten.
  Nem volt bátorságom vállalkozni, nem volt kapcsolati tőkém, így ez a szolgáltatás csak gondolati síkon “valósult meg” nálam.
  Kíváncsi vagyok a sikerükre. Kíváncsi vagyok a védelmi szakmába történő integrációjukra. De kíváncsi vagyok arra is, hogy esetleg van-e fejlődési potenciál a vállalkozásban, szükségük van-e új munkatársakra.
  Sőt, a védelmi üzletág megreformálására újabb ötletem van. Ennek megvalósítására a tűzvédelmi szakmérnöki oklevél megszerzése is folyamatban van.
  Szívesen állnék elébe egy szakmai beszélgetésre Önökkel.
  Tisztelettel
  Szabó Károly
  0630-9955316

  Válasz

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>